* Pentru o cautare rapida a produselor ce pot fi livrate in zona dorita folositi filtrele de mai jos.

Alege oras Alege sector Alege zona Alege meniu Accepta bon masa Denumire produs / preparat Interval pret

intre si lei

Bancul zilei
Vremea
Reteta

Clatite cu Banane, Mango si Nutella


Timp de preparare: 60 minute
Complexitate: scazuta

Vezi reteta completa

Horoscop
Curs valutar
INFO

Localuri inregistrate 61
Categorii de produse 14
Total produse inregistrate 0
Oferte/promotii active 0

Vizitatori online 1

Termeni si conditii

Conditii de utilizare


Acceptarea conditiilor

Serviciile OferteMancare.ro sunt furnizate numai persoanelor care sunt de acord cu termenii si conditiile expuse in continuare. Folosirea serviciilor OferteMancare.ro presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii. Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre OferteMancare.ro, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care nu este de acord cu conditiile impuse, trebuie sa inceteze folosirea serviciilor OferteMancare.ro.

 

Accesul pe website


1. OferteMancare.ro va garanteaza permisiunea de a utiliza acest site prin respectarea urmatorilor Termeni de folosinta:

(a) site-ul se va utiliza doar in interes personal si non-comercial;

(b) nu veti copia sau distribui nici o parte din acest site in nici un fel de mediu, fara a obtine in prealabil o autorizatie scrisa de la administratorii site-ului;

(c) nu veti altera sau modifica nici o parte din acest site in afara de ceea ce este necesar, la modul rezonabil, pentru utilizarea corespunzatoare a site-ului cu scopul in care a fost creat;

(d) veti respecta termenii si conditiile acestui site.

2. Sunteti de acord sa nu folositi nici un sistem automat, care acceseaza site-ul intr-o maniera care trimite mai multe mesaje de cereri site-ului OferteMancare.ro intr-o perioada de timp rezonabila.

 

Drepturi de autor


Drepturile de autor asupra acestui site apartin OferteMancare.ro si se afla sub protectia legilor romane si internationale in materie.

Toate drepturile rezervate.

'OferteMancare.ro' si toate simbolurile si sloganele aferente sunt marci ale OferteMancare.ro. Folosirea in orice fel a acestor marci este permisa numai cu autorizarea prealabila a OferteMancare.ro.

OferteMancare.ro nu poate fi facuta responsabil pentru acuratetea datelor primite de la terti si nici de catre materialele promtionale oferite de acestia

Acest Website, in intreg sau in parte, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, vizitat sau exploatat in orice fel in scop comercial fara acordul expres scris al OferteMancare.ro.

 

Limitari de ordin tehnic ale serviciilor OferteMancare.ro


OferteMancare.ro nu isi asuma nici o responsabilitate fata de furnizarea unor informatii incorecte pe site-urile sale sau fata de intarzierile care pot aparea.

OferteMancare.ro nu are nici o responsabilitate in cazul stergerii, pierderii sau imposibilitatii de a stoca informatiile din orice motive tehnice care pot aparea din cauza interne sau externe companiei.

De asemenea, OferteMancare.ro nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sale nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

Reguli de utilizare OferteMancare.ro poate impune utilizatorilor sai in orice moment anumite reguli de utilizare pentru oricare dintre serviciile sale. Incheierea acordului OferteMancare.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorului.

De asemenea, OferteMancare.ro isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus. OferteMancare.ro isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.

Preturile afisate pot sa difere de cele ale distribuitorilor, datorita actualizarilor frecvente de preturi ale produselor.

Imaginile afisate au caracter orientativ si pot contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.